Napkelet Állatorvosi Rendelő Napkelet Állatorvosi RendelőNapkelet Állatorvosi RendelőNapkelet Állatorvosi Rendelő


Napkelet Állatorvosi Rendelő

A csapat

ORVOSOK

dr. Bőr Tamás     Klinikus kisállatgyógyász szakállatorvos

                            Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület tagja                   

dr. Bőr TamásKözel két éves dániai szakmai gyakorlat után a sors 1990-ben tette lehetővé számomra, hogy magánpraxist nyithassak a XVII. kerületben.
1997-2000 között a társállatok betegségeinek alaposabb tanulmányozásáért kisállat gyógyász szakállatorvosi diplomát szereztem az Állatorvos Tudományi Egyetemen. A Magyar Kisállat Ortopédiai Egyesület tagja vagyok.

A kezdetektől fogva kisállatokkal foglalkozom. Miután a praxis jelentős részét a kutyák és macskák gyógyítása teszi ki, ebben tettem szert a legnagyobb tapasztalatra. Ennek ellenére a többi kisállattal kapcsolatban is igyekszem mind szélesebb tájékozottságra szert tenni.
A gyógyászatnak minden ága érdekel. Mindennapi munkám során a diagnosztikai munkára nagy hangsúlyt fektetek, hiszen ez az alapja a helyes gyógykezelésnek. A mai napig minden új esetet kihívásnak tekintek, és igyekszem mindig napra kész tudással, a szakmai ajánlások szem előtt tartásával és megfelelő empátiával megközelíteni a problémát.

Szabad időmet túlnyomórészt a család tölti ki, gyakorta választjuk a városi nyüzsgéstől távoli természetjárást, síelést.

dr. Jakabos Gergely    Klinikus kisállatgyógyász szakállatorvos

dr. Jakabos Gergely1993-ban diplomáztam Budapesten. Azóta a kisállat-praxisban dolgozom. 1997-ben csatlakoztam a Napkelet Állatorvosi Rendelő csapatához.
A szerteágazó feladatok közül tulajdonképpen bármelyikben otthon érzem magam, a műszeres diagnosztika, belgyógyászat és sebészet a szívem csücske. Több mint két évtizedes tapasztalatom a kisállat-gyógyászatban nem jelenti azt, hogy mindent tudok, igyekszem tudásomat folyamatosan bővíteni. Konferenciákon, szakkönyvekből és az internet segítségével megpróbálom követni a szakma hazai és nemzetközi fejlődését. 2013-ban Klinikus kisállatgyógyász szakállatorvosi diplomát szereztem.

Kevés szabadidőmet lehetőleg a szabadban töltöm, kirándulással, kertészkedéssel, kerékpározással. Rendszeresen sportolok, kedvenc sporttevékenységem az úszás, vizilabdázás és a vitorlázás.

 

 

dr. Fridél Zoltán     Állatorvos

Édesanyám révén –aki humán orvosként dolgozott- már kiskoromban is nagy érdeklődést mutattam a gyógyítás iránt, de az állatokat mindig is közelebb éreztem magamhoz, ezért választottam az állatorvosi hívatást.
A Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karát 2011-ben végeztem el. Diplomám megszerzése után vidéken helyezkedtem el kisállat-praxisban. A Napkelet Állatorvosi Rendelő csapatához 2014 augusztusában csatlakoztam. Nagyon örülök, hogy egy ilyen jól felkészült, fiatalos társaság tagja lehetek. Hivatásomon belül sok minden érdekel: otthon érzem magam mind a belgyógyászat, mind a lágysebészeti műtétek területén, de a már megszerzett tudás nem elég, folyamatosan keresem a lehetőségeket a továbbképzésre. Egyik fő érdeklődési területem a szemészet.
A munka után igyekszem minél több időt tölteni a szabadban. Szeretek túrázni, utazgatni, emellett amatőr szinten basszusgitározom és Paca nevű cicámat igyekszem ránevelni a helyes macska etikettre.

 

dr. Nyáry Daniella      Állatorvos

Kisiskolás korom óta szerettem volna állatorvos lenni, ez az álmom 2015-ben, a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán teljesült is.  Tanulmányaim közben tudományos munkában is részt vettem, témámmal országos tudományos versenyen első helyezést értem el.  Az egyetem alatt igyekeztem minél több helyen eltölteni gyakorlataimat, így sokféle tapasztalatot szereztem. Végzésem után rögtön a Napkelet Állatorvosi Rendelő csapatánál helyezkedtem el. A belgyógyászat mellett a laboratóriumi diagnosztika és bőrgyógyászat érdekel leginkább. 

Szabadidőmben szeretek túrázni, olvasni és jókat enni. Két macskám van, Harley és Daeny.  

 

Partnereink:
Magyar Kisállat Ortopédia Egyesület    Royal Canin   Napkelet Állatorvosi Rendelő  Napkelet Állatorvosi Rendelő    Napkelet Állatorvosi Rendelő